• Vester Mariendal Skole
  • Stjernevej 5, 9200 Aalborg SV
  • vmariendalskolen@aalborg.dk

Berlinmuren

5. årgang har arbejdet tværfagligt i fagene billedkunst, historie og tysk. Opgaven bestod i, at de skulle bygge og designe deres egen Berlinmur.

Fernisering Fernisering
Derudover skulle de lave en lille film, hvor de formidlede historien om Berlinmuren og livet i DDR. På muren har eleverne sat et link, således andre elever, lærer, forældre kan få viden om emnet.

Birgitte Sørensen den 04-06-2015
    Så er vi klar til at åbne for Aalborg Kommunes gratis sommerferietilbud til alle elever fra 4. til 10 klasse.

Af tilbud har vi bla. Gug Rope Skipping, ”Klar parat sy”, cheerleading, wrestling, Streetcamp og meget mere.

Vær opmærksom på, at der i år er et specielt tilbud om at komme på sommerskole i kinesisk i uge 32 – målgruppen er 7. til 9. klasse.

Læs mere på Aktiv Sommers hjemmeside www.aktivsommeraalborg.com  og på jeres mail på forældreIntra.  App’en åbner op i uge 24.

Rigtig god sommer

Karin Bornæs