• Vester Mariendal Skole
  • Stjernevej 5, 9200 Aalborg SV
  • vmariendalskolen@aalborg.dk

Tekst

3.A har i dag været inde på pladsen ved musikkens hus og plante forskellige planter, i en konkurrence med Camilla Plum som dommer. De blev overrasket af 1300 soldater som gik parade, og fik lov til at få nogle billeder med flere af dem.

Tekst

Billeder fra 6.årgangs lejrtur til Sæby. Se flere billeder på skolens facebookside.

Tekst

2. årgang arbejder på hold og laver forskellige læringsstile. Her spilles et ordspil, der hoppes ord og der sorteres ord i ordklasser. Alt med unggangspunkt i Vitello.

201354
    Jan Nødbak Andersen den 26-05-2016
    GLEMTE SAGER.
    Der opstilles  borde med glemte sager ved personaleværelset fra mandag d. 30-05-2016
    Jan Nødbak Andersen den 25-05-2016
    Menu uge 22

Mandag: Crazy kokos kylling med flutes

Tirsdag: Laks med bland selv salat

Onsdag: Tarteletter og bland selv salat

Torsdag: Oksekøds wok og ris

Fredag: Svensk pølseret

VM-skole på facebook.

Nyhed billede
Følg med i hvad der sker på Vester Mariendal Skoles facebookside.

Tekst

4.A har i natur/teknologi arbejdet med Afrika, og i den forbindelse har de i grupper koncentreret sig om et valgfrit land. Som afslutning blev hele mellemtrinnet inviteret på messe, hvor de kunne "købe" rejser til de udvalgte lande. Der var gang i den, eleverne fra 4.A havde selv arrangeret det hele, og fik i løbet af messen lært en hel masse fra sig.