• Vester Mariendal Skole
  • Stjernevej 5, 9200 Aalborg SV
  • vmariendalskolen@aalborg.dk

Berlinmuren

5. årgang har arbejdet tværfagligt i fagene billedkunst, historie og tysk. Opgaven bestod i, at de skulle bygge og designe deres egen Berlinmur.

Fernisering Fernisering
Derudover skulle de lave en lille film, hvor de formidlede historien om Berlinmuren og livet i DDR. På muren har eleverne sat et link, således andre elever, lærer, forældre kan få viden om emnet.

Jesper Stoumann den 27-03-2015
    Kære alle ved Vester Mariendal Skole

Jeg vil gerne takke for den fantastiske overraskelse fredag formiddag. Jeg var og er dybt berørt af både elevernes, medarbejderenes og forældrenes varme velkomst i hallen fredag morgen.

Skolederen og resten af ledelsen ved Vester Mariendal blev taget til surprice velkomst i hallen. Her bød eleverne på underholdning i form af sang, violinspil af høj klasse og skolelederen blev udsat for diverse prøvelser. Skolebestyrelsen v. Henrik Kirkegaard, bød også velkommen til skoleledelsen. Mellemtrinnet havde til anledningen lavet flotte billeder til hele skoleledelsen. Hele festligheden blev afsluttet med kagemand til alle.

Det var en helt igennem flot velkomst og en artig overaskelse for alle i skoleledelsen.

Skoleledelsen takker for elevernes, medarbejdernes og forældrenes påskønnelse og håber vi fremadrettet kan leve op til alles forventninger.

God påske til alle ved Vester Mariendal Skole

VH Jesper Stoumann
    Jesper Stoumann den 10-03-2015
    Hej alle forældre ved Vester Mariendal Skole

Jeg udsender forældrebrev for marts måned. Jeg har endvidere vedhæftet Visionen for Aalborg Kommunes Skolevæsen.

Jesper Stoumann